Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ηχογραφημένες Εκπομπές Music Society

Έχουν προστεθεί οι πρώτες ηχογραφημένες εκπομπές στο blog του Music Society.

Για να τις ακούσετε πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία "Record" στις Ετικέτες στο δεξί μέρος του blog και θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες εκπομπές.

Καλή ακρόαση!

2 σχόλια:


  1. Σκέφτεστε πώς να πάρετε το πρώην σας πίσω; Το Kwaletemple@gmail.com είναι το καλύτερο μέρος για να επικοινωνήσετε μαζί σας και να πάρετε την πρώην πίσω σας χωρίς καθυστέρηση ... Kwaletemple@gmail.com έφερε τον σύζυγό μου σε μένα μετά από την περίοδο των 24hours. οπότε αισθανθείτε ελεύθερος να πάρετε τον εραστή σας πίσω από το Dr.Kwale ορθογραφία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρθηκε παραπάνω ή τι είναι-app του στο +2348056141089

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιστροφή μαζί με τον πρώην σας είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση και το αποτύχα πολλές φορές αφού ο αρραβωνιαστικός μου έσπασε μαζί μου. αλλά αφού έχω διαβάσει για το ξόρκι αγάπης του ναού Kwale και αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του και όταν απάντησε το ταχυδρομείο μου ανακάλυψα ότι ήταν τόσο εύκολο για μένα να πάρω τον αρραβωνιαστικό μου πίσω μέσα σε 48 ώρες. Έτσι πήρα το αρραβωνιαστικό μου πίσω στο kwaletemple@gmail.com whats-app του στο +2348056141089.

    ΑπάντησηΔιαγραφή